Når uhellet er ute og kontoen er tom…..

Standard

Manuell oppvaskmaskin, alternativ til lån

Hjemme hos meg var det krise i dag! Oppvaskmaskinen ble satt på etter middag, heldigvis ikke før jeg la meg som jeg pleier. Og det var jammen bra, for plutselig fosset vannet ut både under og på sidene av døren! Krise!! Måtte bare løpe inn på badet for å hente håndklær og tørke opp.

Oppvask for hånd er noe herk, det samme er mulige vannskader! Da var det bare en ting å gjøre, nemlig å ringe rørleggeren. Ikke noen enkel sak når kontoen er nesten tom og det er flere uker til lønning og forfall på studielånet denne måneden også!

Heldigvis fikk jeg et tips om hva jeg kunne gjøre, det eksisterer faktisk muligheter, ikke en ridder som redder damer i nød, men finansieringselskap! Slik søker du-nettsiden forklarte enkelt hvordan det fungerte å få et kortsiktig lån, og jeg bestemte meg for å søke om et lån på 5000 i en måned.

Det skulle holde mente både rørleggeren og den hyggelige damen i finansieringsselskapet. I morgen tidlig kommer rørleggeren, og jeg slipper både sulte og vaske opp til neste lønning, hurra!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s